Extrémní opotřebení zadní nápravy

Extrémní opotřebení zadní nápravy

Než vaše auto vypadá jako na uvedeném obrázky, existuje řada příznaků naznačujících opotřebení zadní nápravy. Na počátku nedochází k žádným změnám ve výšce zadní části automobilu, počátky poškození nápravy jsou charakterizovány podivnými zvuky (praskání, pískání, vrzání). Pokud tyto varovné signály zanedbáme, náprava může být zcela zničena ...

Extrémní opotřebení zadní nápravy

Používáním automobilu, který má poškozenou zadní nápravu, může způsobit vážnou nehodu!

Poškození  součástí, jako zkrutné tyče, zavěšení, atp. může mít za následek okamžité poškození zadní nápravy, což povede k znehybnění vozidla a v nejlepším případě ke kolapsu zadních kol. Měli byste okamžitě vyhledat autoservis a nápravu nechat vyměnit. Jestliže dojde k úplnému poškození, použijte raději celý hotový komponent, který si můžete vybrat v našem eshopu.

Náklady na renovaci zadní nápravy

Abychom se vyhnuli vysokým nákladům na regeneraci nebo úplnou výměnu zadní nápravy, musíme neprodleně reagovat na počáteční příznaky. Pokud se nám podaří jít do servisu včas, vyhneme se výdajům několika tisíc korun. V případě opotřebení zadní nápravy a následnému poškození, může dojít také k poškození podvozku vozidla a dalších součástí, jako je nádrž, což ještě vede k zvýšení nákladů na opravu. To je důvod, proč byste měli reagovat včas.

Comments are closed.